Pride!

Glad Pride! Dette er det nærmeste jeg kom dokumentasjon fra kjøkkenvinduet. Men jeg har blitt ganske rørt de siste ukene, for Pride er så mye mer synlig nå enn for bare 5 år siden. Det gleder meg veldig! Selv om det er kjipt å høre om kommuner som Os, som ikke vil flagge. Dårlig reklame for å være en inkluderende kommune.

Ellers har det endelig blitt litt sommer! I går gikk jeg i shorts, og satt en stund i parken og ble lett rød. I følge langtidsvarselet skal det bli enda varmere, veldig velkomment så man endelig kan BADE. Ja, det er typisk nordmenn å snakke om været. Men jeg gleder meg til å bade.

Utenom dette hadde jeg tenkt å poste en bokomtale i morgen, søndag har blitt den dagen, men jeg har glemt kamerakabelen, og får ikke lagt inn bilder. Men det kommer nok til uka!

I tillegg, hvis noen vil ha et veldig tilfeldig tips som omhandler reker: Rekene er så dyre nå at du kan gå på restaurant og spise det for samme prisen. Anbefaler Fiskeriet på Youngstorget for de som bor i Oslo!

Nok fra meg og dette noe rotete blogginnlegget. Gå ut og feire Pride!

PS: Har laget spilleliste for sommeren, originalt nok kalt Sommer 2019:

Publisert av

Miriam

https://miriamogbok.wordpress.com/

Én tanke på “Pride!”

 1. Ja, så nettopp inne på VG at det hadde vært den største pride-paraden noensinne, veldig bra! Det betyr at flere og flere innser hvor viktig det er å støtte oppunder dette slik at alle til slutt blir likestilt! 🙂
  Alle må få lov til å elske den de elsker uten at de skal bli utsatt for hat og hets.
  Sånt prideflagg må jeg skaffe meg til neste år til terrassen 🙂

  Jeg feirer pride hjemme i dag med å lese to ulike bøker om tema, en roman og en sakprosa. Neste år har jeg lyst til å gå i parade!

  Her i Bergen er det veldig rart vær, sol og regn om en annen hele tiden. Godt å høre at sommeren har kommet til Oslo og måtte den forville seg hit også etter hvert.

  Ønsker deg en fin helg, Miriam! 🙂

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..