Analoge bilder – del 4

Fortsetter med litt bilder fra vårens filmrull. Etter en lang vinter har det vært så utrolig deilig å kunne være ute i sola.

Surdeigspizza på Bjølsen! Imponert over dere som har holdt på med det prosjektet. Og fint for meg som får mumse det gode resultatet.

Premiere på besøk på balkongen! Verdens deiligste oransjevin fra Cos, og sørlandsvennen i sol.

Donuts ved Munch brygge rett før sommervarmen satte inn. Hadde ikke trodd jeg skulle synes et område i Barcode ble så hyggelig, men dette kaller jeg vellykket arkitektur med bruk av brun-oransje teglstein. Litt synd med autovernet av et Munch-museum (som også tar veldig mye av utsikten), men totalt sett mener jeg dette området fungerer bra. Jeg har frest lenge rundt grå og hvite nybygg, og hvor lite de tilfører bybildet, så vårens debatt har vært etterlengtet.

Avslutter med kajakkbilder! Søster og jeg padlet fra Sørenga og rundt Hovedøya. Vi var så heldige med været; lite vind og litt overskyet, helt perfekt. Kan tipse om å leie kajakk fra DNT, men hvis to skal padle på minst en ha våttkort. Vil uansett anbefale det for egen sikkerhet, det er en del båttrafikk ved Sørenga og greit å vite at man har vikeplikt for ferja.

Publisert av

Miriam

https://miriamogbok.wordpress.com/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..