Balkongen

Jeg tror noe av det beste med leiligheten vår er at vi ligger inntil en park. Det er også helt topp med 2. etasje så man på høyde med trærne, det føles som parken er enda nærmere. Nå begynner det virkelig å bli grønt, og det er helt magisk å vite at det skal se sånn her ut om få uker!

I fjor skrev jeg om prosjekt balkonghage. Det har vært så fint å sitte der med kveldssol, og jeg er veldig fornøyd med møblene vi kjøpte i fjor. Plantemessig ble det ingen store prosjekter, men et dvergsyrintre som aldri vokste seg så stort. Det har faktisk fått knopper nå og jeg kan ane at det kommer lilla blomster der, men jeg tror aldri det blir noe skikkelig tre ut av det. Balkongen er nordvendt med kveldssol, så det er nok ikke ikke optimale solforhold. Men jeg venter spent på om det blir noen syrinblomster!

I år har jeg tenkt å plante lavendel og noen fine sommerblomster, og kanskje prøve meg på agurk! Jeg har også kjøpt et et rødt bord i stål, som jeg tror kan komplementere de grønne plantene og hvite sofaputer. Bordet er ganske lavt og nett, og den ene kvelden det var varmt nok satt jeg der med et glass i kveldssola.

Hadde også vært en stor bonus å faktisk få invitert venner ut på balkongen i år!

Tenkte å ta litt bilder der når jeg har fått plantet ut de første blomstene. Jeg har droppet påskeliljer og stemorsblomster, så får heller kjøre på når det er litt varmere ute. Da er det også blitt grønnere i parken, og alt er tilrettelagt for å kose seg.

Publisert av

Miriam

https://miriamogbok.wordpress.com/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..