Ting jeg liker nå

Et litt trøtt fjes i Flå i februar

– Våren er her! Så fint med lys, varmere dager, og snart balkongsesong. Men faktisk har det kommet noe veldig fint ut av pandemi og stort sett treffe folk utendørs; jeg har lært at man kan fint være mye ute om vinteren bare man har kledd seg godt.

– El-sykkel! Jeg har syklet lenger enn før og kommet meg til nye steder som Malmøya. Definitivt et av de bedre kjøpene jeg har gjort. Fikk også solgt den andre sykkelen veldig greit, fint at den får gi noen andre glede.

Fine og iskalde Flå med -15

– To fine hytteturer fullført, og to til på planen. I februar var vi i Flå, i mars i Østmarka. I mai skal vi ha én natt på luksushytta Fuglemyrhytta i Oslo. I juli har vi fått booket 4 dager på Huldreheim, også i Østmarka. DNT er virkelig verdt hver krone i medlemsskap.

– Aporpos DNT så gleder jeg meg til kajakkpadling snart! Fra Sørenga er det kajakkutleie og fint over til Hovedøya. Med el-sykkel er jeg på Sørenga på ca 10 min.

– At jeg har begynt å abonnere på Klassekampen i papirform. Skikkelig fint å få avisa på dørmatten hver lørdag.

– Ellers likte jeg veldig godt krimmen jeg så i påsken, Nedgravde hemmeligheter. Fortærte den med rødvin og manchego, det anbefales også.

Publisert av

Miriam

https://miriamogbok.wordpress.com/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..