Hei bloggen!

I går fikk jeg mail om at domenet skulle fornyes, og da ble jeg påminnet hele bloggen. Har ikke vært innom her i det hele tatt på månedsvis, men ser i statistikken at det er en rekke som har vært innom selv om jeg ikke har oppdatert siden juli!

Her er det jo ganske lite nytt egentlig. Fremdeles hjemmekontor, og enda mer strengt enn for et år siden. 2021 har så langt ikke vært så lett, men jeg har veldig troen på en oppsving med våren og mulighet for å treffes utendørs. Ikke minst har jeg kjøpt meg el-sykkel, og det tror jeg blir en liten revolusjon. Jeg bor på toppen av Oslo sentrum, og det har rett og slett blitt litt vel heftig med bakker, spesielt i sommervarmen. Fikk den for få dager siden, så langt er jeg skikkelig fornøyd. Tror det skal bli langt enklere å komme seg av gårde nå, og utvide radiusen. Se så fin den er:

Nå har jeg nettopp klokket meg ut av jobb og er klar for påskeferie! Planen er noen litt lengre turer med sykkelen når det er fint vær, og hjem til mor for påskemiddag. Ellers kose meg med påskekrim, marsipan og vaske balkongen så den er klar.

Har også levert en filmrull til fremkalling som jeg håper er klar i morgen, så kanskje jeg kan få delt litt analoge bilder her. Begynte å fotografere analogt i høst, og har fremkalt 4 ruller siden det. En veldig fin hobby som er langt unna det digitale og raske.

Riktig god påske til deg som leser!

Publisert av

Miriam

https://miriamogbok.wordpress.com/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..