om meg

Det blir stadig litt flere lesere her, hei hei. 🙂 Det er kanskje noen som vil vite litt om hvem jeg er, selv om jeg syns det er litt vanskelig å vite hva man skal si, og hvor mye man vil dele.

Jeg kan jo begynne med litt ymse fakta.

Som tittelen sier heter jeg Miriam, jeg er 30 år og bor i Oslo.

Hvis man skal gi kortversjonen av mitt «voksne liv» så har jeg gått på videregående i Oslo, studert statsvitenskap i Bergen, spansk i Buenos Aires og journalistikk i Sydney. Nå jobber jeg med kommunikasjon innenfor miljøfeltet, som jeg trives godt med.

Jeg har nå bodd fast i Oslo siden jeg leverte master i 2014, og nettopp flyttet til Kampen, en bydel rett over Tøyen. Jeg rakk 10 år i kollektiv før jeg fikk meg samboer, og nyter godt av å ha en leilighet hvor man kan fikse ting, male og gjøre det til sitt.

Dette oppsummerer meg ganske greit

Har mange ting jeg liker og er interessert i, og bøker er selvsagt en av dem. Det blir en del tid foran skjerm, så det er veldig deilig å koble av med en bok. Får se om det kan bli litt bokblogging igjen snart.

Ellers lager jeg mer og mer mat. Det ble litt lettere når man ikke lenger bodde i kollektiv, og aldri visste når nestemann kom for å lage middag. Liker spesielt å lage mat i helgene når man har god tid, og gjerne høre på en podkast samtidig. Nå har vi arbeidsbenken på kjøkkenet foran vinduet, så det er godt lys og fint å stå og hakke ting. Liker å lage gryter som putrer i noen timer, og asiatisk mat med masse koriander.

Hyggelig at dere leser! Det er bare å spørre om det er noe dere lurer på, eller vil jeg skal skrive om.


Publisert av

Miriam

https://miriamogbok.wordpress.com/

2 kommentarer om “om meg”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..