farger på veggene

Vi har bodd her 3 dager og heldigvis kommet nokså godt på plass. Klærne er pakket ut, en ny godstol er skrudd opp, og vi føler oss mer og mer hjemme! Nå gleder jeg meg bare til å innvie badekaret, og få kjøpt ved så vi kan tenne i peisen, så føler jeg virkelig at vi har fått bodd oss inn.

Men jeg tenkte å spole litt tilbake til før vi flyttet inn.

Etter at gulvsliperen var ferdig fikk gulvet hvile et døgn før vi dro og malte fargeprøver. Utgangspunktet var hvitt og grått, og vi var enige om å få inn mer friske farger i stua og på soverom 2/stue nr. 2.

Jeg hadde tenkt gult og grønt, men var litt redd for å bomme på fargene, så det ble altfor skarpt, eller at fargene ikke harmonerte. Vi malte derfor til sammen 6 fargeprøver.

Vi malte grunning i stua hvor veggen var mørk grå, som er ganske anstrengende da det er seigt, men da slapp vi unna med 2 strøk.

Første strøk i stua unnagjort. På dette punktet var jeg veldig redd dette ble altfor mørkt og gult.

Mens andre var umiddelbart entusiastisk over begge fargene og malte på.

Her er veggen på soverom 2/stue nr. 2. Det er vanskelig å gjengi farger, den er litt mer skarp og sterkere som man ser på bildene under. Fargen er Våryr.

Her ser vi en ikke-ferdig bokhylle. Og en grønnfarge vi ble veldig fornøyd med! La oss gå videre til stua.

Igjen – litt vanskelig å gjengi fargen. Men dette er Gullhår, som ble mørkere enn fargeprøven viste, men som vi endte opp med å bli kjempefornøyde med.

Vi har ikke alle lamper på plass, så det er ikke så lett å fotografere, men – vi syns det har blitt en skikkelig forskjell! 2 strøk over 2 dager, så ble leiligheten en helt annen.

Kjøkkenet og soverommet er hvitt, og enn så lenge lar vi det være sånn. Jeg har tenkt blått på soverommet kan bli fint, men nå tror jeg vi bare skal bo oss mer inn.

Publisert av

Miriam

https://miriamogbok.wordpress.com/

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..