et nytt, gammelt gulv

Gulvet før sliping

Når vi har gått på visning har jeg sett etter de tingene man ikke så enkelt kan gjøre noe med. Innsyn, lysinnslipp, og.. originale tregulv. Noen leiligheter har kanskje et originalgulv gjemt under parketten, men det har man ingen garanti for før man har revet opp gulvet.

Her derimot lå originalgulvet klart. Det var tydelig at det ikke hadde vært behandlet på mange år, men det så likevel ut til å være i god stand. Heltre originalgulv fra 1930-tallet. Det er sånt man ikke kan kjøpe seg til. Eller så er det nettopp det vi har gjort da, ved å kjøpe denne leiligheten.

Det er mye gulv i stua, og det har dermed mye å si for helhetsinntrykket. Så for oss (mest meg i starten, hehe) var det ikke tvil, vi ville slipe det og få det lyst. Man bør uansett ha en tom leilighet når man sliper på grunn av alt støvet, så det var bare å få det gjort før innflytt.

Søndag fikk vi nøklene, mandag morgen møtte jeg sliperen. Allerede mandag kveld kunne vi se på fargeprøver etter at han hadde grovslipt.

Noen som vil gjette hva vi gikk for?

Etter 4 dagers venting kunne vi endelig låse opp døra og se gulvet helt ferdig i all sin prakt.

I dette rommet var gulvet malt grått

Vi er så fornøyde! Hele leiligheten har blitt lysere, gulvet er så flott slipt og det har løftet hele leiligheten. Nå må vi bare behandle gulvet med den respekten en 90-åring fortjener.

I dag har vi malt fargeprøver på veggen i stua og soverom 2 og bestemt oss, så de neste dagene blir det maling. I slutten av neste uke håper vi at vi er på plass! Mer blogging kommer!

Publisert av

Miriam

https://miriamogbok.wordpress.com/

2 kommentarer om “et nytt, gammelt gulv”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..