en liten mini-vinterferie

Tenkte å fylle bloggen med litt hverdagsinnlegg. Denne uka har jeg tatt meg en aldri så liten vinterferie med fri torsdag og fredag! Det var veldig etterlengtet etter en intens oppstart på jobb etter jul. Jeg har fått gjort det jeg liker best – lavt tempo, med koselige avtaler og gjøremål.

Torsdagen begynte med frisørtime og hodebunnsmassasje. Nå som jeg har sluttet å farge håret har jeg skjønt at jeg kan jo unne meg andre ting hos frisøren, som 15 minutter med aromatisk hodebunnsmassasje. Absolutt ikke feil! På kvelden var jeg på kino og sov som en stein natt til fredag.

Fredag åpnet med lange timer hjemme, tid til å drikke kaffe i senga, pusle med litt klesvask og annet husarbeid, før jeg dro ut og fikk en ny massasje, denne gangen av ryggen. Så hadde jeg to timer før middagsdate, hvor jeg satt på Sentralen, leste hele Morgenbladet og fortærte en digg kardemommebolle. Middagen var 2-årsfeiring av meg og min kjære, på fransk bistro med tung og god rødvin.

Lørdag i kontrastenes parverden var vi på Maxbo og kjøpte fargeprøver. Nå er det akkurat 3 uker til vi får nøklene!

I dag er det langtidskokt gryte og middagsbesøk på planen.

Sier meg godt fornøyd med denne uka. Mini-vinterferie kan trygt anbefales.

Publisert av

Miriam

https://miriamogbok.wordpress.com/

2 kommentarer om “en liten mini-vinterferie”

  1. Så gøy at du har begynt å blogge igjen, Miriam! Morsomt å følge med på hva du gjør nå. Grattis med leilighetskjøp forresten! Veldig gøy å lese dine tanker om hva dere skal gjøre med den nye leiligheten (vi har også et soverom 2 som vi gjerne vil at skal bli mer som en stue, så vil gjerne få oppdateringer på hva dere gjør på den kanten). Håper at alt ellers er fint. Klem!

    1. Hei, så gøy du leser! Og gratulerer så mye med søt bebis! Skal absolutt oppdatere på hvordan rommene blir. Mange ting som kanskje må skje etter hvert, men utålmodig som man er vil jeg prøve at vi får gjort mest mulig fortest mulig, hehe. Alt er veldig bra her, håper du har det fint også, klem tilbake!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..