Status

Denne våren har jeg vært det jeg liker å kalle «mellom jobber». Egentlig har det betydd at jeg sa opp en jobb hvor jeg ikke kunne være. Deretter har jeg ikke helt visst hva som skulle skje.

Jeg søkte studier. Jeg søkte jobber. Og prøvde å se for meg høsten. Det så ut til å bli studier.

Men så ble det en u-sving som tok meg en helt annen vei. Jeg gikk på et jobbintervju, og så ble det bekreftet: den var min. En spennende jobb innen miljøkommunikasjon!
Hei gullfuglen, er det deg jeg har skutt.

Jeg vurderte å begynne å studere biblioteksvitenskap, og ergo denne bloggen. Jeg tenkte den kunne fungere som trening i bokformidling. Noe å vedlegge fremtidige søknader til biblioteksjobber. Men sånn blir det ikke. Jeg skal lande i det jeg tror blir en kjempespennende kommunikasjonsstilling. Og det er jeg så glad for!

Det er likevel ikke sånn at jeg ikke vil fortsette å skrive her. Jeg er helt overveldet over hvor mange fine tilbakemeldinger jeg får, og hvor mange som sier de har kjøpt en bok etter at jeg har skrevet om den. Blir veldig glad for det! Har jo lest mer enn jeg pleier også, så bloggen stimulerer min egen leselyst. Jeg husker også bøkene bedre når jeg har skrevet om dem.

Men det blir nok ikke 15 innlegg i måneden som jeg skrev i mai. Når jobben er mye web- og medieproduksjon så får jeg behov for å balansere fritiden. Men jeg vil fortsette å dele her. Kanskje 1 bok i uka, kanskje 2 i måneden. Vi får se! Tenk på det som kvalitet over kvantitet. Jeg har jo skrevet om bøker jeg syns har vært helt greie, kanskje jeg nå bare skal skrive om de jeg liker veldig godt. Det blir forhåpentligvis også en del foto.

Nå skal jeg bare gå og makse sommeren videre, før jeg bretter opp ermene senere i august.

Publisert av

Miriam

https://miriamogbok.wordpress.com/

2 kommentarer om “Status”

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..