Hei bloggen!

Jeg må bare si takk til alle som har besøkt denne lille bloggen som fortsatt er ganske nyfødt. På 9 dager har over 100 personer vært innom, det er veldig gøy! Håper dere vil fortsette å komme innom.

Til nå har jeg promotert bokanbefalingene på Instagram, og ikke så mye det andre jeg legger ut. Jeg vil tro de som er interessert i foto og hverdagsinnlegg får det med seg. Denne bloggen blir jo en miks med en del foto, men jeg merker det er veldig gøy å skrive om bøker og det er det mest konkrete å gi respons på. Så det blir en del bokanbefalinger. Jeg får se litt ann hvor hyppig det blir postet, men flere ganger i uka er tanken.

Det er flere måter du kan følge bloggen, og jeg ser noen av dere har meldt seg på epost-liste som ligger i høyremenyen, hurra! Hvis du leser flere blogger vil jeg anbefale Bloglovin, hvor du kan legge inn alle blogger du vil følge, og gå inn der når du vil se hvem som har skrevet noe nytt.

Ellers jeg jo som sagt på Instagram, følg meg gjerne der også. Takk for at du er her!

Publisert av

Miriam

https://miriamogbok.wordpress.com/

4 kommentarer om “Hei bloggen!”

  1. Velkommen som bokblogger, det er veldig kjekt med nye fjes og jeg syntes det er bra at du velger å skrive om bøkene på blogg kontra insta.
    Kjekt å høre at noen har funnet veien til bloggen din allerede,høres ut som en god start dette og etter å ha lest et par av innleggene dine må jeg si at jeg ser frem til å følge deg videre 🙂

    1. Hei, tusen takk for fin tilbakemelding! Har lest en del av dine innlegg nå og syns du formidler veldig godt. Ikke minst blir leselista bare lenger.

  2. Hei Miriam! Du har virkelig laget en fin blogg med blanding av foto og tekst. Det var et friskt pust i Boklandia hvor mange er svært teksttunge :-). Lykke til videre!

    1. Hei, tusen takk for fin kommentar! Har tenkt en del på lengden på bokomtalene, men til nå er tilbakemeldingene positive til at det ikke blir for mye tekst i alle fall.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..